Om

Helix samarbejder med virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner om innovation. Udover konsulentydelser, forestår Helix innovationsforløb, indgår som partner i innovationsprojekter, faciliterer innovationsnetværk, og tilbyder praktiske og akademiske kurser, samt rådgivning og coaching til innovative studerende. Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at samarbejde med Helix, så kontakt Ulrik Falktoft for en uformel samtale på enten mail ulfa@helix.dk eller mobil 2143 6545.

Ulrik Falktoft

Efter nogle år som udviklingsleder i Kodak FMS, har Ulrik siden 1998 arbejdet som selvstændig konsulent i hans virksomhed Knowing People, med LEAN-, innovations- og forandringsprojekter, hvor IT ofte er indgået som et større eller mindre element. Fra 2008 til 2010 var Ulrik leder af et innovationsprojekt på CBS, og siden 2008 har Ulrik ved siden af sit konsulentarbejde, også været ekstern lektor på CBS, DTU og ITU, i bl.a. e-business, innovation, forandringsledelse, videnledelse, it-støttet samarbejde, facilitering af netværk, Web 2.0/3.0 m.m.

Leif Bloch Rasmussen

Leif er lektor på CBS, bl.a. indenfor teknologi-design, strategi og innovation, og har de senere år samarbejdet med kommuner, virksomheder og organisationer, om regional innovation i Danmark og Sverige.